29 Ekim 2014 Çarşamba

AUTODESK AUTOCAD CIVIL 3D 2015 - Full Version


Tek bir model. Tek bir değişim. Birden fazla güncelleme. Hepsi Otomatik.

Civil 3D yazılımı Autodesk’in inşaat mühendisliği yazılımıdır. Yol, demiryolu ve kanal tasarımlarının yanı sıra, tesviye, hafriyat ve parselasyon çalışmaları yapmak için güçlü ve verimli araçlar sunar. Civil 3D, AutoCAD üzerinde çalışır ve Autodesk’in Coğrafi Bilgi Sistemleri yazılımı olan Map 3D yazılımını içerir.

Civil 3D, arazi modeli, yatay güzergah ve profil gibi “akıllı” nesnelerle çalışan nesne tabanlı bir yazılımdır. Bir nesnede yapılan değişiklikler ilişkili nesnelere otomatik olarak yansır ve ilişkili hesaplamalar ve paftalar otomatik olarak güncellenir. Civil 3D’nin bu özelliği sayesinde tasarım alternatifleri kolaylıkla hazırlanabilir ve hassas bir şekilde analiz edilebilir, hata yapma riski azalır ve zamandan tasarruf sağlanır.

Civil 3D’de nesnelerin görünümleri stillerle, davranışları ise ayarlarla kontrol edilir. Projenin farklı aşamalarındaki bilgi gereksinimlerini yansıtmak için farklı stiller hazırlanabilir ve çizimdeki stil ve ayarların tamamı *.dwt uzantılı bir şablon dosyada (template) tutulabilir. Şablon dosya ile çalışma tüm çizimlerde nesnelerle ilgili standart bir görünüm ve davranış sağlar.

AUTODESK AUTOCAD CIVIL 3D
SIZE: 4.14GB

Installation:
1. Unzip, Unrar
2. Check crackinstall.txt
3. Enjoy it

DOWNLOAD LINKS:


0 yorum:

Yorum Gönder